Edgar'da son karar teknik heyetin! İşler son anda değişti...

Trabzonspor uzun süren pazarlıklar sonucunda Yusuf Yazıcı transferinde Edgar'ın da tüm haklarını aldı

Edgar'da son karar teknik heyetin! İşler son anda değişti...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor, Yusuf Yazıcı transferini resmen açıkladı. Bordo mavililer bu transferde, 16.5 Milyon Euro ve1 Milyon Euro bonusun yanı sıra bir sonraki transferden yüzde 20 pay ve Edgar Ie'nin tüm haklarını aldı.

EDGAR İÇİM SIKI PAZARLIK 

Yusuf'un transferi tamamlanırken Lille'in teklifinde yer alan Edgar konusunda Trabzonspor yönetiminin son ana kadar pazarlıklarını sürdürerek tüm hakları almayı başardığı öğrenildi. Son ana kadar Fransızlar Edgar'ın bonservisinin en fazla yüzde 50 hakkını verebileceklerini söylerken bordo mavililerin tutumu karşısında pes ederek teklifi kabul ettikleri belirtildi.

SON KARAR VERİLECEK

Bu anlaşma sonrasında Edgar Ie'nin Lille'le hiç bir bağlantısı kalmazken Gineli stoper artık tamamen Trabzonspor'un futbolcusu oldu. Bordo mavili yönetim hali hazırda teklifler alan Edgar için teknik heyetle bir araya gelerek son kararı verecek. 25 yaşındaki stoper teknik heyetin istemesi halinde kadroya katılacak aksi takdirde gelen teklifler değerlendirilerek satışı gerçekleştirilecek. Edgar'ın şuanki piyasa değeri de transfermarkt'a göre 3.5 Milyon Euro olarak belirlendi.

edfgar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor