Eddie Newton'ın Trabzonspor'daki hedefi...

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, bordo-mavili takımda bireysel yetenekleri iyi bir noktaya getirip, kolektif takım ortaya çıkarmayı hedefliyor.

Eddie Newton'ın Trabzonspor'daki hedefi...

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, ‘birinci adam’ olarak ilk deneyimini bordo-mavili takımda yaşıyor. Ocak ayında Hüseyin Çimşir’in ekibinde yardımcı antrenör olarak göreve başlayan İngiliz teknik adam kariyerinde ilk kez teknik adam olarak sorumluluğu bordo-mavili takımda aldı. Uzun yıllar formasını giydiği ve antrenörlük yaptığı Chelsea’da dünyaca ünlü isimlerle çalışan ve birçok şampiyonluk yaşayan Eddie Newton, Hüseyin Çimşir’in yerine çıktığı iki maçta da galip gelerek bir de kupa kaldırdı.

Kollektif bir Trabzonspor çıkarmayı hedefliyor

Teknik adam olarak başarıya aç olan Newton, bordo-mavili takımda yeni bir oyun anlayışı ortaya koyarak kendini kanıtlamaya çalışıyor. İngiltere Premier Lig’de edindiği tecrübeleri bordo-mavili takıma aktarmaya çalışan 48 yaşındaki teknik adam oyuncularıyla kurduğu iletişim ve yaklaşımla onları daha yakından tanıyarak var olan yeteneklerini ve takıma verebilecekleri katkıyı ön plana çıkarmaya çalışıyor. Takımda yer alan oyuncuların bireysel yeteneklerini iyi bir noktaya getirip kolektif Trabzonspor’u ortaya çıkarmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor