Eddie Newton’dan Trabzonspor’daki sakatlıklar için Liverpool örneği

Trabzonspor teknik direktörü Eddie Newton açıklamalarda bulundu.

Eddie Newton’dan Trabzonspor’daki sakatlıklar için Liverpool örneği

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’da yaşanan sakatlıklarla alakalı açıklama larda bulundu. Newton, bu konuda hiç kimsenin sorumlu olmadığını belirtip “Bunlar normal şeyler” dedi ve Liverpool örneğini verdi.

Eddie Newton “Sakatlıklarla ilgili kimseyi hiçbir çalışanı suçlamamız söz konusu olamaz. Trabzon’da yüksek nem ve hava durumu nedeniyle sahalarda problem olabiliyor. Kontrol eden arkadaşlar çok iyi bir iş çıkardılar. Sezon öncesi kampında bu tarz sakatlıklar yaşanması normaldir. Avrupa’da baktığınızda kasık sakatlıkları yaşayan bir çok futbolcu görebilirsiniz. Sezon öncesi futbolculara yükleme yapmak zorundasınız. Liverpol’a bakarsanız Kloop’un antrenman tarzını değiştirmesi nedeniyle bir çok sakatlık problemiyle karşılaştı. Antrenman tarzını değiştirdiğinizde bu tarz problemler olabilir. Alıştıkça daha iyi olacak. Sağlık departmanı ile her gün kontak halineyiz. Futbolcularımzın sağlık durumlarıyla yakından ilgileniyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor