Eddie Newton: “İyi bir antrenman oldu”

Newton maç sonu konuştu.

Eddie Newton: “İyi bir antrenman oldu”

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor’un teknik Direktörü Eddie Newton Samsunspor ile oynanan hazırlık maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Newton, “Bizim için iyi bir antrenman olarak bakabiliriz. Arkadaşlarımız açısından da iyiydi. Uzun süreler Üzerinde çalışmamız gereken durumlar var. İyi bir hazırlık karşılaşması oldu.” dedi.

Deneyimli teknik adam Krem Baykuş ile sürekli iletişim halinde olduğu sorusu üzerine “Kerem oynadığı bölge bana yakın olduğu için onlar iletimim kurdum. Bütün gençlerle iletişim halinde olmak onları iyi hazırlamak istiyoruz” dedi.

Newton yeni sezon hedefi ile ilgili soruya ise “Sezon sonuna kadar lig şampiyonluk mücadelesinin içinde kalmak istiyoruz. Trabzonspor dediğiniz zaman her zaman hedefiniz en iyi olmalı. Bizde sonuna kadar yarışın içinde olmak istiyoruz” şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor