Eddie Newton, Ekuban için kararını verdi

Trabzonspor'da teknik direktör Newton, Ekuban'a transfer izni vermedi

Eddie Newton, Ekuban için kararını verdi

Celtic’in her görüşmede fiyat yükselttiği Trabzonspor'un Ganalı yıldızı Caleb Ekuban'a teknik direktör Eddie Newton'dan transfer izni çıkmadı. İngiliz hoca Trabzonspor yönetimine “Satarsak benzer yetenekte birini bulmak zor” dedi.

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Eddie Newton, gelecek sezonun kadrosuna ilk şeklini verirken bazı isimleri şimdiden 11'e yazmaya başladı. Bunlardan birinin de Caleb Ekuban olduğu öğrenildi.

Ganalı yıldız için Celtic her görüşmede fiyat yükseltiyor. 4 milyon euro'dan başlayan tekliflerde rakam 5.5 milyon euro'yu gördü ancak başkan Ahmet Ağaoğlu 7 milyon euro'dan aşağı bırakmak istemediği için somut bir gelişme yok.

İki kulüp arasında bunlar yaşanırken Fırtına'nın hocası Newton, Ekuban'ın yaklaşan sezon öncesi mutlaka takımda tutulmasını istedi. 47 yaşındaki hoca yönetime "Onu satabiliriz ama benzer yetenekte birini bulmak pahalıya gelir. Çok yönlü ve kuvvetli. Hücumda gücümüze güç katacak biri" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor