Çubukçu: "Üst sıralarda olmak istiyorsak"

Ahmet Çubukçu üst sıralarda olmak istiyorsak Fenerbahçe maçını kazanmalıyız dedi.

Çubukçu: "Üst sıralarda olmak istiyorsak"

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu Fenerbahçe maçında galibiyet hasretine son vermek istediklerini söyledi.


Çubukçu, Fenerbahçe karşılaşmasının önemini camia olarak bildiklerini ve buna göre hazırlandıklarını belirterek, “Ligde üst sıralarda olmak istiyorsak, Fenerbahçe maçında galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Müsabakanın önemini ve camia için ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz. Ligin ilk yarısında rakibimizle 2-2 berabere kalmıştık. Rakibimizle Medical Park Stadyumu'nda ilk kez karşılaşacağız ve uzun yıllar süren galibiyet hasretine son vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Çubukçu, taraftarların karşılaşmanın biletlerini günler öncesinde tükettiğini de hatırlatarak, “Rekor sayıda taraftar karşılaşmayı izleyecek. Taraftarımız her zaman yanımızda oldu. Onların desteğiyle birlikte sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Sahada mücadele devam ederken ne olursa olsun taraftarlarımızın sakin bir şekilde takımlarını maç boyunca desteklemelerini istiyoruz. Futbolcularımızda sahada gerekeni yapacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler