Cornelius, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür: "Son dakikaya kadar mücadele ediyoruz"

Cornelius, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür maç sonu birlikte konuştu.

Cornelius, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür: "Son dakikaya kadar mücadele ediyoruz"

Trabzonspor’un Beşiktaş’ı 2-1 yendiği maçın ardından bordo mavili takımdan Cornelius, Nwakaeme ve Abdülkadir Ömür birlikte açıklamalarda bulundu.

Cornelius şöyle konuştu;

Çok mutluyum. Ligdeki en önemli maçlardan birini oynadık. En tepede olmak için mücadele ediyoruz. Bugün kazandığımız 3 puan bizim için çok değerli.Attığım gol ben ve eşime armağan olsun. Onlar bana öyle bir ortam hazırlıyorlarki ben de işime odaklanabiliyorum.

Nwakaeme: Gol şöyle oldu, Cornelius bana verdi, ben önümdeki rakibi çalımlamaya çalıştım. Sonra Cornelius’a verdim. 

Cornelius: top Nwakaeme’ye hgeldikten sonra tüm rakipler ona gidiyor o nedenle golü atmak kolay oldu.

Abdülkadir Ömür: Bizim için çok önemli bir maçtı. Üst sıralarda rakiplerle aramızı açmak istiyorduk. Puan kaybetsekte liderliği kaybetmeyecektik. Kazanma alışkanlığımızın psikolojisi var. Maçlara böyle çıkıyoruz. Çok iyi bir ortamımız var. Abi kardeş gibiyiz. Yerli yabancı hiç fark etmiyor. Bu statta da maçlarımız hep keyifli oluyor. Beşiktaş’ta taraftarının önünde, saygı duyduğumuz bir rakip. Baskılı oynayacaklarını biliyorduk. Bu baskıyı kırıp golü bulacağımıza inanıyorduk. Son dakikaya kadar mücadele ediyoruz, başarı böyle geliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor