Avcı: Puan ortalamasını hiç hesaplamadım!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç sonrasında konuştu

Avcı: Puan ortalamasını hiç hesaplamadım!

Süper Lig’in 12. Haftasında Trabzonspor Beşiktaş’ı 2-1 yendi. Maçın ardından bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Oyundan gidecek olursak, geçen senede kazandık taraftarsızdı. Taraftarla kazanmak kolay değil bunu hissettiriyorlar. Baskıyı hissettiren bir takımdı. Bunu nasıl kıracağımızı çalışmıştık. Zaman zaman 6lı 7li baskı yaptıklarında arkada bir fırsat oluyor unu kullanmaya çalıştık. Opsiyonları düzgün kullanmak gerekiyordu. Devre biterken içeriye öne geçerek girdik. İkinci yarıda rakip baskı yapamıyordu, bireysel bir hata bu oyunda var. Rakibi tekrar devreye soktuk. Yine fırsatlar bulduk. İyi durduk. Rakip kenar ortalarla gelmeye çalıştık. Bu fırsatların çıkacağını çalıştık ve sonunda da çıktı.
 
Oyuncularım konu başlıklarına oyun disipline sadık kaldılar onlara teşekkür ediyorum. Beşiktaş ülkenin en önemli takımlarından biri bu duyguyu burada bende yaşadım.

Bakasetas’ın dizinde ağrısı var, MR’ı yarın çekilecek. Ödemi varsa bir gün sonra çekilecek. Onun milli takım süreci de var. 12 oyuncumuz milli takımlarda zaten. Mili takıma da başarılar diliyorum.

Ben kısa vade, orta vade, uzun vade planlar yapan bir teknik direktörüm. Trabzonspor hep yarışmak zorundadır.  Biz hep bütüne nasıl gideriz, anları nasıl oynayacağız, bazen oyunu değiştirebiliyorsun. Puan ortalamasını hiç hesaplamadım. Kazandıkça bu yol haritası daha da hızlanacak. Doğru gidiyoruz. Zihinsel olarak dinleneceğiz. Biraz keyfini çıkartacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor