Constant Trabzon'da!

 Trabzonspor'da beklenen performansı sergileyemeyen ve disiplinsiz tavırları nedeniyle sözleşmesi feshedilen Kevin Constant alacakları için Trabzon'a geldi. Trabzonspor’dan geçmiş döneme ait alacakları bulunan Constant ile ilgili planlanmış bir görüşme ol

Constant Trabzon'da!

 Trabzonspor'da beklenen performansı sergileyemeyen ve disiplinsiz tavırları nedeniyle sözleşmesi feshedilen Kevin Constant alacakları için Trabzon'a geldi.

Trabzonspor’dan geçmiş döneme ait alacakları bulunan Constant ile ilgili planlanmış bir görüşme olmadığı belirtilirken oyuncunun ödemelerinde yaşanan sorunları gidermek için geldiği öğrenildi. Menajeriyle birlikte Trabzon’a gelen Constant’ın, kulüp ile temasa geçeceği belirtildi.

constant-001.jpg

Gineli futbolcu Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra İtalya Seri A ekibi Bologna ile anlaşmıştı. 7 maçta forma giyen Constant’ın sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler