Cavanda'da son durum!

Trabzonspor'un sağ beki Cavanda'ya üç Belçika kulübü talip oldu. Anderlecht, Club Brugge ve Genk'in istediği 24 yaşındaki Belçikalı oyuncuyu bırakmaya sıcak bakmayan yönetimin ise yüksek bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi. Teknik direktör Ersun Yanal
Cavanda'da son durum!

Trabzonspor'un sağ beki Cavanda'ya üç Belçika kulübü talip oldu.

Anderlecht, Club Brugge ve Genk'in istediği 24 yaşındaki Belçikalı oyuncuyu bırakmaya sıcak bakmayan yönetimin ise yüksek bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın da kalmasını istediği Cavanda'ya ayrıca İspanya'dan Espanyol takımı talip oldu.

Oyuncu ayrılmaya sıcak baksa da Trabzonspor'un geri adım atmayı düşünmediği gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.