Cavanda kalacak mı, gidecek Mi?

Gelecek sezon kadrosunu yenilemek ve savaşan bir kadro oluşturmak isteyen Trabzonspor’da eldeki bir çok ismin gönderilmesine kesin bakılırken bazı isimler için ise net karar verilmedi. Hakkında net karar verilmeyen isimlerin başında ise Cavanda geliyor. K

Cavanda kalacak mı, gidecek Mi?

Gelecek sezon kadrosunu yenilemek ve savaşan bir kadro oluşturmak isteyen Trabzonspor’da eldeki bir çok ismin gönderilmesine kesin bakılırken bazı isimler için ise net karar verilmedi.

Hakkında net karar verilmeyen isimlerin başında ise Cavanda geliyor. Kadroya katılmasının ardından performansıyla dikkat çeken ancak sonrasında büyük düşüş içine giren Cavanda için Teknik Direktör Ersun Yanal’ın tekliflerin değerlendirilebileceği yönünde yönetime rapor verdiği belirtildi. İyi bir teklif gelmesi halinde satışına onay verilecek olan yetenekli isme gelen tekliflerin ise bekleneni karşılamadığı öğrenildi. 

Gelen tekliflerin 2 – 2.5 Milyon Euro civarında olması nedeniyle ilk aşamada bu oyuncun transferine onay verilmediği kaydedildi. Yanal’ın da bu fiyata oyuncunun bırakılmasının doğru olmayacağını belirterek kampa kadar bekleyip istenen düzeydeki teklif gelmemesi durumunda kadroda tutulmasını yönetime bildirdiği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor