Cardozo'nun transferdeki isteği

Trabzonspor'da gelecek sezon takımda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Oscar Cardozo, Çin'den gelen teklifleri reddetti   Trabzonspor'un 2014-15 futbol sezonunda Benfica'dan transfer ettiği Oscar Cardozo'nun ülkesi Paraguay'a veya Güney Amerika'daki

Cardozo'nun transferdeki isteği
Trabzonspor'da gelecek sezon takımda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Oscar Cardozo, Çin'den gelen teklifleri reddetti
 
Trabzonspor'un 2014-15 futbol sezonunda Benfica'dan transfer ettiği Oscar Cardozo'nun ülkesi Paraguay'a veya Güney Amerika'daki başka bir ülkeye gitmek istediği belirtildi. Yeni sezonda bütçesinde kısıtlamaya gidecek olan ve yüksek maliyetli oyuncuları elinden çıkarmayı planlayan bordo mavili yönetim, Cardozo için gelecek teklifleri de değerlendirecek. Trabzonspor ile 1 yıl daha kontratı bulunan Paraguaylı golcü için özellikle Çin ekiplerinin devrede olduğu öğrenildi.
 
ÇİN'E SICAK BAKMIYOR
Oscar Cardozo'nun ise futbol hayatını Çin'de sürdürmeye sıcak bakmadığı, uzun seyahat yapmamak için ülkesi veya Güney Amerika'da bir takımda futbol oynamak istediği ifade edildi. Bordo mavili yönetimin 33 yaşındaki golcünün transferinden de önemli bir gelir elde etmeyi planladığı belirtildi. Trabzonspor formasıyla ilk sezonunda 42 maça çıkan ve 20 gol atıp 3 asist yapan Cardozo, geride kalan sezonda ise forma giydiği 24 maçta 8 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler