Cardozo'nun menajeri harekete geçti

Trabzonspor'da bu yıl beklenenden uzak bir performans sergileyen Oscar Cardozo'nun sezon sonunda takımdan ayrılacağı konuşuluyor. Oyuncunun menajeri gelecek hafta Trabzon'a geleceği ve yönetim kurulu ile talep edecekleri bonservis bedelini masaya yatıraca

Cardozo'nun menajeri harekete geçti

Trabzonspor'da bu yıl beklenenden uzak bir performans sergileyen Oscar Cardozo'nun sezon sonunda takımdan ayrılacağı konuşuluyor.

Oyuncunun menajeri gelecek hafta Trabzon'a geleceği ve yönetim kurulu ile talep edecekleri bonservis bedelini masaya yatıracağı öne sürüldü.

Bu zirvenin ardından Çin kulüpleri ile temasa geçecek olan Oscar Cardozo'nun Trabzonspor'da özellikle yeteri kadar forma şansı bulamamaktan yakındığı gelen haberler arasında...

İlk sezon 20 gol atan ancak bu sezon 8 golde kalan Cardozo için yönetimin yüksek bir bonservis bedeli isteyeceği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler