Cardozo geçmişi arattı

Trabzonspor'da Oscar Cardozo geçmiş dönemdeki performansını arattı. Bu arada Trabzonspor’un yıldız golcüsü Oscar Cardozo, bu sezon bordo mavili forma ile mücadele ettiği ilk dönemki performansının uzağında kaldı. Trabzonspor’un 2014-15 sezonunda Benfica’d

Cardozo geçmişi arattı

Trabzonspor'da Oscar Cardozo geçmiş dönemdeki performansını arattı.

Bu arada Trabzonspor’un yıldız golcüsü Oscar Cardozo, bu sezon bordo mavili forma ile mücadele ettiği ilk dönemki performansının uzağında kaldı. Trabzonspor’un 2014-15 sezonunda Benfica’dan transfer ettiği Cardozo, ilk döneminde 42 maçta görev yapıp 20 gol ve 3 asistlik performans sergilemişti. Bu sezon hem yaşadığı sakatlıklar hem de formsuzluğu nedeniyle sadece 24 maçta forma giyebilen 32 yaşındaki golcü oyuncu, Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi’nde gol ve asist yapma başarısı gösteremedi. 
 
Süper Lig’in 33’üncü haftasında oynanan Antalyaspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen ve ligin son haftasında forma giyemeyecek olan Oscar Cardozo, Süper Lig’i ise 8 gol ve 2 asistle tamamlayabildi. Trabzonspor formasıyla mücadele ettiği ilk sezonunu aratan Cardozo, 33 haftada 40 gol kaydedebilen bordo mavili takımda düşük performansına rağmen en fazla gol atan futbolcu olmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor