Canlı yayında Trabzonspor taraftarına seslendi: Acımasız bir yaklaşım!

Trabzonspor’un Samsunspor ile oynadığı hazırlık maçı sonrası eleştiriler yükselmişti.

Canlı yayında Trabzonspor taraftarına seslendi: Acımasız bir yaklaşım!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor’un Samsunspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 2-1 kaybetmesinin ardından, taraftarların bir kesimi eleştrilerde bulunmuştu.

Spor yorumcusu Erman Özgür de yapılan eleştirileri “Acımasız bir yaklaşım” olarak yorumladı.

Canlı yayında yorumlarda bulunan Özgür “Trabzonspor lig devam ederken gösterdiği performansı, yıldız oyuncularının görüntülerini, öyle sezon başında göremezsiniz.

Samsunspor önemli ve Süper Lig’e aday bir camia ancak, Trabzonspor’daki oyuncular tarafından öyle yada böyle bir alt lig takımıyla oynanan bir maçı çok yüksek bir konsantrasyon ile sezon başı ağır bir hazırlık kampı geçirirken beklemek de biraz hayalcilik olur.

Görüyorum sosyal medyadan bazılarını çok övüyorlar, bazılarını eleştiriyorlar. Çok yanıltır. Oyuncu yeni, arkadaşları yeni, alışmaya çalıştığı şehir yeni, her şeyi yeni. O oyuncu için iyi veya kötü demek için tek bir maç acımasız bir yaklaşım olur. 3-4 maç müsaade edin.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor