Canlı yayında resmen açıkladı! Trabzonspor’a 3 transfer daha…

Trabzonspor teknik direktörü Eddie Newton basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Canlı yayında resmen açıkladı! Trabzonspor’a 3 transfer daha…

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor teknik direktörü Eddie Newton açıklamalarda bulundu. Transfer sorularını da yanıtlayan Newton “Hafta sonuna kadar 1 arkadaşımız daha gelebilir” ifadelerini kullandı.

Newton “Bu takımın ligde yarışın içinde olacabilecek bir takım. Maçta farketmişsinizdir, Beşiktaş gibi bir takıma oynarken topun hakimiyeti bizdeydi. İlk gol de savunmaya çarparak kaleciyi yanıltan bir top oldu. Penaltı çok basitti. Açık olarak söylemek gerekirse bu takımın transfere ihtiyacı var. Tekrar söyleyeyim doğru transferleri yapmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Panikleyerek hata transferi yapmamalıyız. 5 Ekim’e kadar süremiz var. Ligi ilk bir iki haftada kazanamazsınız. Yeni arkadaşlarımız aramıza katılacak. Hafta sonuna kadar bir arkadaşımız daha gelebilir. Sonrasında 2-3 arkadaşımız daha gelebilir. Sakat arkadaşlarımız dönecek. Tek ricam panik yapmasın taraftarlarımız. Doğru çalışan bir yönetim ve başkan şekli var. Doğru oyuncuları getirmek istiyoruz. Hata yaparak paramızı boşa harcamak istemiyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor