Canlı yayında flaş yorum: Trabzonspor’u sıradanlaşma tehlikesi bekliyor

Spor yorumcusu Erman Özgür’den Trabzonspor’un transfer politikası hakkında yorum geldi.

Canlı yayında flaş yorum: Trabzonspor’u sıradanlaşma tehlikesi bekliyor

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ediyor. Bir zamanlar Trabzonspor forması giymiş olan Erman Özgür bordo mavilileri yorumladığı canlı yayında “Trabzonspor’u sıradanlaşma tehlikesi bekliyor” ifadelerini kullandı.

Erman özgür “Başkan Ağaoğlu alınan ceza transfer politikamızı değiştirdi dedi. Kaliteli oyuncuları tutma lüksü kalmadı Trabzonspor’un Novak ve Sosa gibi. Bu oyunculardan sonra Uğurcan ve Sörloth’u da verirsen Trabzonspor’u sıradanlaşma tehlikesi bekliyor o zaman. Şampiyonluğa oynayan bir takım için bu büyük bir sorun olur. Uğurcvan giderse Erce’nin kaleci ihtiyacını gidereceğini düşünüyorum. Sörloth’u satarsanız o alanı dolduramazsınız. Bir daha gol kralı adayı transfer etmek çok kolay olmaz. O yüzden saha içi başarısından yürümeleri lazım. Sonra 6’ya alırsın 9’a serbest kalma maddesi var. Ondan sonrası yönetimin başarısına kalır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler