Canlı yayında flaş sözler: Abdullah Avcı Trabzonspor için son olacak!

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı’yı Haber61’de canlı yayında değerlendirdiler.

Canlı yayında flaş sözler: Abdullah Avcı Trabzonspor için son olacak!

Haber61 - Spor Servisi

Haber61TV’de her Salı günü saat 14:00’da yayınlanan ve Kadir Can’ın sunup Trabzonspor’un eski oyuncusu ve teknik adam Macit Güven ile eski futbolcu ve teknik adam Mutlu Dervişoğlu’nun yorumlarıyla renk kattığı Kısa Pas programında, Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı konusu da masaya yatırıldı.

Trabzonspor’daki sakatlıkların Avcı yönetiminde aza ineceğini belirten Dervişoğlu “Abdullah Avcı ve Ekibi Trabzonspor’da fiziksel performans bölümü bence değişecektir. Orada ekibinde tanıdığım biri var. Bu konuda kendini sürekli güncelleyen, yenilikleri takip eden Özerk hoca var. Trabzonspor’da taraftarların sürekli şikayet ettiği yüksek şiddetli koşu mesafesi yada total koşu mesafesindeki oyunun ihtiyacı olan rakamlara çok rahat cevap vereceklerini düşünüyorum. Bu konuda da Başakşehir ve Beşiktaş rakamları umut vericidir.

Sakatlık oranları da azalacaktır. Sakatlık önleyici protokoller, antrenman öncesi maç öncesi gibi konuları ciddi takip eden bir ekiptir. Bunların da azalabileceğini umut ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı’nın Trabzonspor bünyesi dışından gelen son hoca olacağını söyleyerek “Ama şunu da buradan belirtmek isterim ki Abdullah Avcı, Trabzonspor’un kendi bünyesi dışında görev verdiği son teknik direktör olacaktır. Bu konuda da çok iddialıyım. Bundan sonra Bir Şota hoca, tekrar bir Ünal hoca, belki Tolunay hoca, belki Fatih hoca, tekrar bir Hüseyin hoca, Mustafa hoca gelecektir. Kulüp bünyesinden yetişmiş hoca sayımız çok olacak. Büyük ihtimalle süreçte de artık belli tecrübeleri ve belli performansları da göstereceklerini düşünüyorum. O yüzde Abdullah Avcı son olacaktır diyorum. İnşallah uzun yıllar Trabzonspor’a hizmet eder ve Trabzonspor’u başarıdan başarıya götürecektir. Bundan sonra çok marjinal olmadıkça Trabzonspor’a yabancı hoca geleceğini düşünmüyorum. Belki çok üst düzey bir yabancı olur ama iki olmaz. Abdullah Avcı sonrası Trabzonspor’da çok uzun bir süre Trabzonspor içinden teknik adamlar göreceğimizi düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor