Campi vatandaşı için konuştu: Bize onun gibi biri lazım

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Campi, adı bordo mavililerle anılan vatandaşı Marcone için konuştu

Campi vatandaşı için konuştu: Bize onun gibi biri lazım

Trabzonspor'un Arjantinli stoperi Gaston Campi, bordo mavili ekibe transferi konuşulan vatandaşı Ivan Marcone ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Defansif orta saha olarak görev yapan Boca Juniors oyuncusu Marcone için konuşan Campi, Sportia'a değerlendirme yaptı 

Onun gibi bir futbolcuya ihtiyaçları olduğunu savunan Campi, "O bizim için çok önemli çünkü o bölgedeki John Obi Mikel pandemi sürecinde ayrılmıştı. Fırsatım olsaydı ona burada futbolun çok güzel olduğunu, Trabzonspor'un önemli bir takım olduğunu ve kendisini Avrupa sahnesinde göstermek adına büyük bir fırsat yaratacağını söylerdim. Burada Arjantinli futbolculardan beklentiler yüksek. Onları diğer ülke futbolcularından üstün görüyorlar" ifadelerini kullandı.

ivan marcone

29 yaşındaki savunma oyuncusu röportajına şu sözlerle nokta koydu:

"Bu yıl Avrupa Ligi'nde mücadele ettik. Son 16'ya kalabilirdik. Çok şeyler gösterdik, büyük takımlarla oynadık. Lige birçok takviye oldu. Burada oynamak bir fırsattır."

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor