Çalımbay:Üst sıraları yakalamamız lazım

Çalımbay açıklamalarda bulundu

Çalımbay:Üst sıraları yakalamamız lazım
Trabzonspor haftayı Atiker Konyaspor önündeki 2- 2’lik beraberlikle kapatırken gözler şimdiden Fenerbahçe mücadelesine çevrildi. Bordo- Mavililer’in teknik direktörü Rıza Çalımbay, hafta sonundaki Fenerbahçe mücadelesini de işaret ederek şöyle konuştu;

“Konyaspor maçı gerçekten de bambaşka bir maç oldu. Sıradışı şeyler yaşadık. Tabii ki yenilmemek önemli ama bizim bir an önce üst sıraları yakalamamız lazım. Bunun için de doğal olarak her puan kaybı önemli ve bizi üzüyor. Ancak önümüzde şimdi bir Fenerbahçe maçı var. Bu maçın değerini, önemini anlatmaya gerek yok. Normalde bazen ekstra motivasyon unsuru söz konusu oluyor ama böyle büyük maçların motivasyonu doğal olarak yaşanıyor. Ben oyuncularıma çok güveniyorum...”

‘Hep yanımızda olmalılar’

“Trabzon’da yaşayan insanların Trabzonspor’u çok önemsediğini, bir yaşam tarzı halinde gördüğünü biliyorum. O nedenle de onları sadece bu hafta değil her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Bu bir süreç ve hep beraber yapacağımız bir iş. Ben taraftarımıza da en az futbolcularım kadar güveniyorum.”

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler