Çalımbay: Kötü başlangıç diye bir şey yok!

Çalımbay basınla bir araya geldi.

Çalımbay: Kötü başlangıç diye bir şey yok!
Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, haftalık basın buluşmasını bugün gerçekleştidi.

İşte Çalımbay'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

Kötü başlangıç derken ne denmek isteniyor anlamıyorum. Kötü başlangıç diye bir şey yok. Deplasmanda 1 puan aldık. İyi başlayamadık denilebilir. Kötü başlangıç denildiğinde, kötü bir mağlubiyet olur. Ben bunu kabul etmiyorum, takımım yine gol bulmayı başardı. En iyi şekilde bitirmeye çalışacağız ligi. Şuan 5. sıradayız. Aldığımız yer belli geldiğimiz yer belli. Kötüyken kötü deyin. Ama aldığımız 1 puan kötü değil. Karşındaki takım can derdinde olan iyi bir takım. 

Fenerbahçe maçının çok önemli olduğunu biliyorum. Bu bir derbi. Bu maçı çok iyi bitirmeliyiz. Bunu tek bir maç olarak görmemiz çok yanlış. Alacağımız galibiyetler çok önemli. Nasıl Galatasaray'ı yenerek bir çıkış yakalanmışsa yine aynı olacak diye düşünüyorum. Bize yakışır şekilde, hem sahada hem tribünde bu maçı bitireceğiz.

Herkesin görüşüne saygımız sonsuz. Biz oyuncu değişikliklerimizden de çok memnunuz. Bazıları beğenmeyebilir. Bizim bakış açımızla onlarınki farklı. Ben oyuncu değişikliğinde tek karar vermem. Teknik ekibimle vererim. Tribünden izleyen arkadaşım var yanımda izleyen var. Ortak bir görüşle değiştirirm. Orada son dakikada golü yemeseydik şuan daha farklı konuşulacaktı. 

Bizim sıkıntılarımız var. Novak yüzde 90 oynamayacak. Burak bugün hafif antrenmanlara başlayacak büyük ihtimalle oynayacak. Mustafa sakat, Hubocan cezalı orada bir değişiklik olması gerekiyor. Kadromuzu henüz netleştirmedik. Yarın da sakat arkadşlarımızın durumu netleşecek. Kimin oynayacağı değil maçı kazanmamız önemli. Bizim ligdeki tek maçımız Fenerbahçe maçı değil bir çok maçımız daha var. Ama Fenerbahçe maçı yeni bir başlangıç olacak.

Kendi sahamızdaki maçlar çok daha önemli. Yukarıyı hedefliyoruz. Trabzon'da gördüğüm şey şu; eleştirmeyi çok seviyorlar. Kötüyken daha kötü olmayı seviyorlar. Mutlu mu oluyorlar böyle anlamıyorum. Takım çok kötü değil. Sonuçlar çok kötü değil. Takımı aşağıya çekmeye gerk yok. Destek olmak gerekiyor. Hem takımı yukarıya çıkarmaya çalışıyoruz, hem takıma oyuncu kazandırmaya çalışıyoruz. Trabzonspor'a destek olmanız durumunda herşey daha farklı olacak.

Gazetelere baktığımızda, sosyal medyada hiçbirşekilde işim olmaz. Rodallega ile ilgili smzleşmesinde bir madde var. Bunu kullanarak kendisine teklif gelmesi normal. Dün net karar verildi. Bitti o olay.  Başka gitmek isteyenler de olabilir oynayamadıklarında. Çünkü hepsi aynı ayarda futbolcular.  Rodallega oynayamadığı için üzülüyordur. Ama onu kullanmak istiyorum. Çıkan dedikodularla ilgili de konuşutum onunla. Bir sıkıntısı yok. Çalışmalara devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor