Burak Yılmaz transferinde son durum!

Trabzonspor Burak Yılmaz transferini bitirmeye çalışıyor

Burak Yılmaz transferinde son durum!

Haber61 Spor Servisi - Trabzonspor gelecek yıl iddialı bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürürken Burak Yılmaz'ı transfer ederek bombayı patlatmak istiyor.


Trabzonspor'da gol krallığı yaşayan milli golcü için şartları zorlayan bordo mavililerin bu transferde ısrarlı olduğu öğrenildi. Burak Yılmaz ile anlaşma sağlandığı öğrenilirken kulübü Çin ekibi Beijing Guoan ile görüşmelerin hafta içerisinde başlacağı bildirildi. Trabzonspor'un Burak'ı bonservisiyle birlikte almak istediği kaydedildi.

BAŞKAN BİZZAT İLGİLENECEK

Bordo mavili taraftarların büyük kesiminin de kadroda görmeyi istediği golcü futbolcunun transferiyle bizzat Başkan Muharrem Usta ilgilenecek. Trabzonspor'a gelmeyi isteyen Burak'ın gerekli fedakarlığı yapacağını söylemesi üzerine bu transferi bitirmek için şartları zorlayacak olan Usta'nın Çin ekibini ikna etmesi bekleniyor.

TRABZONSPOR'DA GOL KRALI OLDU

Kariyeri bitme noktasına gelmişken Trabzonspor'da zirve yapan Burak Yılmaz 2011-12 sezonunda 33 golle bordo mavili takımda gol krallığı yaşadı. 2010-11 şampiyonluk sezonunda da takıma önemli katkı sağlayan Burak, 5  Milyon Euro ve sonraki transferinden pay karşılığında 2012-13 sezonunun sonunda Galatasaray'a transfer oldu. Milli golcü buradan da 2015-16 sezonunun devre arasında Çin kulübü Beijing Guoan'a transfer oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor