Burak Yılmaz geri dönüyor

Kral yerini almak istiyor

Burak Yılmaz geri dönüyor

Trabzonspor’da kritik Konyaspor mücadelesi öncesinde bir yandan sakatlık haberleri geliyor ama bir yandan da sevindirici gelişmeler birbirini izliyor. Bu noktada Bordo-Mavililer’i en çok sevindiren gelişme hiç kuşku yok ki, Burak Yılmaz’ın dönüşü. Sakatlığı sebebiyle Türkiye Kupası’ndaki Konyaspor mücadelesinde takımdaki yerini alamayan deneyimli golcünün ağrıları azaldı ve “Oynayabilirim” mesajı verdikten sonra da kadroya dahil edildi.

‘Tek beklenti kazanmak’ 

14 golle gol krallığı yarışında zirvedeki yerini koruyan Burak Yılmaz’ın antrenmanlardaki form durumu da teknik direktör Rıza Çalımbay’ı en çok memnun eden noktalardan biri. Her maçın değerini çok iyi bildiklerini ve bu nedenle de Konya’ya galibiyet için gittiklerini ifade eden deneyimli golcü, “Kazanmaktan başka bir beklentimiz yok. İkinci yarıda beklentilerimiz çok büyük. Taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz” mesajlarını yolladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler