Bülent Yıldırım yine Avni Aker'e gönderildi

Haber61.net - Spor Servisi - Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasını Bülent Yıldırım yönetecek.   Bu karar bordo mavili taraftarların tepkisine neden olurken Yıldırım bugüne kadar Trabzonspor’un 32 karşıla

Bülent Yıldırım yine Avni Aker'e gönderildi
Haber61.net - Spor Servisi - Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasını Bülent Yıldırım yönetecek.
 
Bu karar bordo mavili taraftarların tepkisine neden olurken Yıldırım bugüne kadar Trabzonspor’un 32 karşılaşmasında görev yaptı. Bu karşılaşmalarda Bordo mavililer 12 galibiyet alırken 14 mağlubiyet elde etti. 6 müsabaka ise beraberlik yaşandı. Söz konusu maçlarda Yıldırım Trabzonsporlu futbolculara 1 kırmızı kart çıkardı. Yıldırım Trabzonspor’un iç sahada oynadığı 14 karşılaşmayı yönetirken bordo mavililer bu maçlarda 4 galibiyet ve 9 mağlubiyet elde etti. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.
 
Bülent Yıldırım Fenerbahçe’nin ise 45 karşılaşmasında görev yaptı. Bu karşılaşmalarda 29 galibiyet ve 12 mağlubiyet elde eden İstanbul temsilcisi, 4 maçı da beraberlikle tamamladı. Yıldırım, Fenerbahçe’nin deplasmanda oynadığı 19 karşılaşmada görev yaparken söz konusu maçlarda Fenerbahçe 11 galibiyet 7 mağlubiyet 1 beraberlik elde etti. Yıldırım 45 karşılaşmada Fenerbahçeli oyunculara 4 kırmızı kart çıkardı.
 
OLAYLI MAÇTA GÖREV YAPTI
 
Hakem Bülent Yıldırım Trabzonspor taraftarlarının aklında verdiği hatalı kararlarla yer etti. Trabzonspor'un şampiyon olduğu 2010-2011 sezonunda oynanan Eskişehirspor karşılaşmasında Trabzonspor’un 2 net golünü iptal eden Yıldırım, bu sezon oynanan ve Mersin İdmanyurdu’nun 3-2 kazandığı karşılaşmada Medjani’nin nizami golü ofsayt gerekçesi ile iptal etmişti.
 
İki takımın karşı karşıya geldiği 8. Karşılaşmayı yönetecek olan Bülent Yıldırım’ın ilk olarak yönettiği 2007-08 sezonundaki karşılaşmayı Trabzonspor 3-2 kaybetmişti. Bu karşılaşmadan sonra Bülent Yıldırım’ın yönettiği 6 karşılaşmanın 5’inde bordo mavililer sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.
Öte yandan geçtiğimiz sezon oynanan, çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen ve Trabzonspor’un 3-0 hükmen mağlup olmasıyla sonuçlanan karşılaşmayı da Bülent Yıldırım yönetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor