Bulak: "Trabzonspor için kurtuluş maçı!"

Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Giray Bulak, Pazar günü Avni Aker'de oynanacak Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.   Bordo mavililerin ligde artık hedefi kalmadığını söyleyen Bulak, amacın Fenerbahçe'yi yenerek şampiyonlukları

Bulak: "Trabzonspor için kurtuluş maçı!"
Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Giray Bulak, Pazar günü Avni Aker'de oynanacak Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.
 
Bordo mavililerin ligde artık hedefi kalmadığını söyleyen Bulak, amacın Fenerbahçe'yi yenerek şampiyonluklarına engel olmak olduğunu belirterek, Trabzonspor'un bu maçı kurtuluş maçı olarak gördüğünü dile getirdi. Bulak, Fenerbahçe'yi Trabzon'da çok zor bir maçın beklediğini kaydetti.
 
Şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın önde olduğunu ifade eden Bulak “Niye Beşiktaş büyük bir avantaj içerisinde? En azından Gökhan Töre tekrar sahaya döndü.  Ouaresma olmadığı zaman Kerim Frei oynuyordu. Şimdi Gökhan Töre’nin de gelmesi bir parça Beşiktaş’ta işleri daha rahatlattı. Sahada kendi işini görebilecek bir Beşiktaş var. Ben Beşiktaş’ı daha şanslı görüyorum ama unutmamak lazım ki arkadan da çok güçlü bir Fenerbahçe geliyor.” diye konuştu.
 
“TRABZONSPOR UEFA’YLA BOĞUŞUYOR”
 
Bulak, bordo mavililerde son 3 yılı kayıp gördüğünü söyleyen Bulak, büyük borçlara rağmen 60 civarı transfer yapıldığını, 7-8 teknik direktör değiştirildiğini ve yeni bir kongre geçirdiğini söyledi.
 
UEFA'daki sıkıntılı sürece de değinen Bulak “Trabzonspor bunun üstesinden nasıl gelecek? Şimdi UEFA’yla boğuşuyor. Transferde kısıtlama görebilir. Bu borçları bir takvime bağlayıp ödemesi gerekir. Çünkü yabancı oyuncuya borcunuz oldu mu, UEFA gözünüzün yaşına bakmıyor. Eski başkan hiç bir şey bilmeden kulübü bu kadar borca soktu Şu anda da ortada yok. Trabzonspor dertleriyle baş başa kaldı. Şu andaki yönetim de bununla boğuşuyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler