"Bu transfer altyapıya darbedir"

Eski yönetici düşünülen transfer hamlesini eleştirdi

"Bu transfer altyapıya darbedir"

Haber61 Spor Servisi - Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürürken 10 numara mevkiisi için Junuzovic isminin anılmasına eski yöneticilerden Faruk Kanca tepki gösterdi. 


Sosyal medyadan Yusuf Yazıcı ile Junuzovic'in istatistiklerini karşılaştıran Kanca bu hamlenin altyapıya darbe olacağını belirtti.

Junuzovic'in geçen yıl oynadığı 31 maçta yalnızca 4 gol  kaydettiğini ve asisti bulunmadığını kaydeden Kanca Yusuf'un ise 22 maçta 6 gol 10 asist yaptığını hatırlatarak "Bu tablo varken, elinde geleceğin yıldızı Yusuf Yazıcı, Yusuf'un deyimiyle daha yeteneklisi Abdulkadir Ömür, Olcay ve Bero gibi 4 tane 10 numara alternatifi varken; kısıtlı imkanları 10 numaraya harcamak nasıl bir mantıktır. Bu takıma öncelikle çok çok iyi bir santrofor ve stoper lazımken olmayan paraları savurmayın. Çok kaliteli santrafor kiralanabilir. Önceliklere önem verelim. Bol şanslar" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor