"Bu takım şampiyonluk adayı değil"

Trabzonspor'un eski futbolcularından Erman Özgür Erzurumspor maçını yorumladı

"Bu takım şampiyonluk adayı değil"

Trabzonspor, sahasında konuk ettiği BB Erzurumspor'u 1-0 yendi. Bordo mavililerin eski futbolcusu Erman Özgür, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

ÖZGÜVEN EKSİK

Trabzonspor'un önce skora ihtiyacı olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Abdullah Avcı, 'önce bu buhrandan çıkalım' dedi ve tecrübeli oyuncularla sahaya çıktı. Abdullah Avcı'nın bu ilk 11 tercihi iyi bir oyun getirmese de rakibinden daha fazla pozisyon getirdi." dedi.

Trabzonspor ve BB Erzurumspor'un son vuruşları iyi yapamadığını söyleyen Erman Özgür, "Trabzonspor bugün sadece ihtiyacı olanı aldı. 6 haftadır kazanamamış bir takımın tedirginliği, ürkekliği, öz güven eksikliği; hepsi Trabzonspor'da sonuna kadar hissedildi." dedi.

MAÇIN ADAMI EKUBAN

Trabzonspor - BB Erzurumspor maçının adamının çok iyi oynamamasına rağmen Ekuban olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Bu kadar son vuruş beceriksizliği üzerinden yapılan tek iyi vuruşla takımına maç kazandırdığı için, maçın adamı da ister istemez Ekuban olur. Bu maçtan yıldız çıkarmak samanlıkta iğne aramaya benzer bulamayız çünkü" dedi.

ŞAMPİYONLUK ADAYI DEĞİL!

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'da çok fazla dokunması gereken nokta olduğunu vurgulayan Erman Özgür, "Ben bu oyunu istatistikler üzerinden eleştiremem. Abdullah Avcı da oyuncuları yeni tanıyor. O yüzden zamana ihtiyacı var." dedi.

Hedefleri doğru seçmek gerektiğini ifade eden Erman Özgür, "Abdullah Avcı da gelse 'X bir teknik direktör' de gelse bu takım şampiyonluk adayı değil. İnşallah büyük bir sürpriz yapar bizi yanıltır; ilk ikiye, üçe oynar ama zor." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor