Brezilyalı muhabirlerden Flavio değerlendirmesi: Top hırsızı

Brezilya basını Trabzonspor'un Flavio transferinde önemli aşama kaydettiğini yazdı.

Brezilyalı muhabirlerden Flavio değerlendirmesi: Top hırsızı

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan futbolculardan Brezilyalı önlibero Flavio'yu Brezilyalı basın mensupları anlattı.

Bahia'da forma giyen 24 yaşındaki futbolcuyu değerlendiren iki muhabir şu ifadeleri kullandı;

HÜCUMA ÇOK İYİ ÇIKIYOR
Flavio, Brezilya futbolunda "beyin" dediğimiz 6-8 pozisyonunda oynuyor. Hücuma iyi çıkan, olumlu paslar kullanan ve harika bir oyun görüşü olan Flavio zaman zaman hava toplarında zaafiyet yaşayabiliyor. Bahia'ya ilk geldiğinde sağ bek oynayan Flavio, bu pozisyondaki performansıyla çok fazla eleştiri aldı. Ancak geçen yıl gerçek mevkisine döndükten sonra müthiş futbol oynayarak Bahia taraftarının hayranlığını kazandı.

Lucas Cezar Canal do LC Muhabiri

TOP HIRSIZI, TARAFTAR SEVER
Flavio, 2018 senesinde Bahia'ya kadro derinliği oluşturmak için transfer edildi. Ancak hırsıyla kendine ilk 11'de yer edindi. İlk dönemde gerçek mevkisi olmamasına karşın sağ bek olarak forma giydi. Bu pozisyonda zaman zaman iyi, zaman zaman ise vasat altında performanslar sergiledi. Ancak geçtiğimiz yıl gerçek mevkisi olan 6-8 pozisyonunda oynamaya başladı. Top ayağındayken çok dengeli. Muhteşem paslarının yanı sıra hücuma da olumlu katkı veriyor. Savunmaya yardım etmeyi seven Flavio, top çalmada oldukça başarılı. Bahia önemli bir oyuncusunu kaybederken, Trabzonspor harika bir transfer yaptı. Kısa sürede Bahia'da taraftarın sevgilisi olan Flavio'nun kişiliği ve oyun yapısıyla Trabzon'da da çok sevileceğini düşünüyorum.

Ulisses Jose Gama Bahia Noticias Muhabiri

BAHİA'LILAR İSYAN ETTİ
Trabzonspor'un Flavio ile anlaşması haberi Brezilya'da geniş yankı buldu. 24 yaşındaki oyuncunun Türkiye'ye transferini öğrenen Bahia taraftarları yönetimlerine büyük tepki gösterdi. Flavio'nun takımda tutulması için kampanyalar başlattılar.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler