Brezilyalı muhabirden Marlon yorumu: Çıkış şansı yakalayabilir

Trabzonspor'un yeni transferi Marlon'u Fluminense muhabiri yorumladı

Brezilyalı muhabirden Marlon yorumu: Çıkış şansı yakalayabilir

Trabzonspor, Brezilyalı futbolcu Marlon'u kadrosuna katarak sol bek mevkisini güçlendirdi. Fluminense muhabiri Blois ile futbolcuyla alakalı değerlendirmede bulundu.

İşte Blois'in görüşleri:

Marlon, olumlu pas yüzdesi ve isabetli ortalarıyla biliniyor. Fluminense'ye geldiğinde genç ve tecrübesizdi. Ancak yüksek bir potansiyeli vardı. Bu dönemde 11'de fazla şans bulamasa da oyuna dahil olduğu anlarda başarılı oldu. Brezilya U20 takımında forma giydiği dönemde, zamanın Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Tite'nin büyük övgüsünü aldı. Ancak Fluminense'nin kümede kalma savaşı verdiği 2018'de daha çok yedek kulübesinde oturdu. Geçen sezon Boavista'ya kiralanan Marlon, olgunlaşma fırsatı buldu. Hem taktiksel hem fiziksel açıdan gelişti. Aslında Fluminense'de ilk 11'de oynayacak kapasiteye fazlasıyla ulaştı ancak teknik direktör Hellmann tercihini Edigio'dan yana kullandı. Trabzonspor çok iyi bir bek aldı diyebilirim. Marlon orada iyi bir çıkış şansı yakalayabilir.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor