Bosingwa'nın kaderi belli oldu!

Haber61 Spor Servisi Yeni sezonda yepyeni bir görünüme kavulmak isteyen Trabzonspor'da ilk olarak iç transfere öncelik verildi. Bu noktada sözleşmesi sona eren futbolculardan Bosingwa'nın kaderi de belli oldu. Bordo mavili kulüp devre arasında yeniden anl

Bosingwa'nın kaderi belli oldu!

Haber61 Spor Servisi

Yeni sezonda yepyeni bir görünüme kavulmak isteyen Trabzonspor'da ilk olarak iç transfere öncelik verildi.

Bu noktada sözleşmesi sona eren futbolculardan Bosingwa'nın kaderi de belli oldu. Bordo mavili kulüp devre arasında yeniden anlaşarak kadrosuna kattığı tecrübeli oyuncu ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Haber61.net Spor Servisinin edindiği bilgiye göre Trabzonspor opsiyon hakkını kullanmama kararı aldı. Böylece Bosingwa'nın bu ayın sonunda takımdan ayrılacağı kesinleşti.

Tecrübeli yıldız bordo mavili kulüpte bugüne kadar toplam 82 maçta forma giydi. Portekizli futbolcu bu karşılaşmalarda 6 kez asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor