Bomba iddia! Trabzonspor'dan Çin'e...

Trabzonspor'un uzun süre peşine koşarak geçen yılın devre arasında Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı ancak bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Erkan Zengin hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. 30 yaşındaki futbolcunun Çin takımları ile temasta

Bomba iddia! Trabzonspor'dan Çin'e...

Trabzonspor'un uzun süre peşine koşarak geçen yılın devre arasında Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı ancak bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Erkan Zengin hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

30 yaşındaki futbolcunun Çin takımları ile temasta olduğu öne sürüldü. Fotomaç gazetesinde yer alan idddiaya göre bu yıl 25 maçta 3 gol 3 asistle oynayan Erkan'ın Burak Yılmaz ve Ersan Gülüm'ün oynadığı Çin Ligi'nde bazı takımlarla görüşüyor. Trabzonspor'da  1 yıl daha sözleşmesi olan tecrübeli futbolcuya resmi teklif gelmesi halinde değerlendirileceği belirtildi. Erkan ise tekliflerin doğru olduğunu belirterek "Sezon bitene kadar elimden geleni yapacağım. Sonrası için konuşmak istemiyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler