Beşiktaşlı isim çabuk kıvırdı!

Tepkiler çığ gibi büyüyünce geri adım attı

Beşiktaşlı isim çabuk kıvırdı!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Beşiktaş'a 4-3 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından siyah beyazlı takımın iletişim sorumlusu Rıdvan Akar'ın terbiyesizliği büyük tepki toplamıştı. Akar kısa sürede geri adım attı...

Sosyal medyada "Biz hakemi de faulleri de yeni statları da gömeriz.." paylaşımı yapan Akar büyük bir tepkiyle karşılaştı. Hem Trabzonsporlu hem de Beşiktaşlı taraftarların tepkisini çeken bu paylaşım için ünlü yorumcu Erman Toroğlu da "O lafı adama yalatırlar. Beşiktaş'ın galibiyetinin içine etti..." ifadeleriyle tepki gösterdi.

Tepkilerin büyümesiyle birlikte Akar kısa sürede geri adım attı. Akar sosyal medyadan bu kez "Yeni stat deyimi gerçek anlamıyla yeni açılan statlarda ilk Beşiktaş galibiyetiyle ilgiliydi. Trabzonlu kardeşlerim üzüldüyse özür dilerim." paylaşımı yaptı. Ancak bu sözler samimi bulunmadı ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a bu sorumsuz kişinin görevine bir an önce son verilmesi gerektiği çağrıları yapıldı.





HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor