Ben olsam Trabzonspor'a ceza vermezdim!

Eski Milli Kaleci Rüştü Reçber, olaylı Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından bordo mavililere verilen cezayı değerlendirdi.   Reçber, Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen spor söyleşisi ile Zeytinburnulu gençler ile buluştu. Zeyt

Ben olsam Trabzonspor'a ceza vermezdim!
Eski Milli Kaleci Rüştü Reçber, olaylı Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından bordo mavililere verilen cezayı değerlendirdi.
 
Reçber, Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen spor söyleşisi ile Zeytinburnulu gençler ile buluştu. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen söyleşide konuşan Reçber, gençlerle futboldaki tecrübelerini paylaşarak, sorularını yanıtladı.
 
“BEN OLSAM KESİNLİKLE TRABZONSPOR’A CEZA VERMEZDİM”
 
Öğrencilerin, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Trabzonspor’a verilen ceza hakkında sorduğu soruya cevap veren Rüştü Reçber, “Ben olsam kesinlikle Trabzonspor’a ceza vermezdim. Çünkü, biz yaklaşık bir iki yıldır bir oluşum içerisindeyiz. Bu oluşumun amacı da kişiler tarafından kulüplere verilen cezaların önüne geçmek. Ama maalesef şu an uygulamış, denetim yapmış ve sonucunu almış bir durumda değiliz. Çünkü, bir şahsın vermiş olduğu zararı Trabzonspor Kulübü çekmemek zorundadır. Bu sadece Trabzonspor için değil, her kulüp için geçerli. Yeni kurulan sistemde bu şahısların cezalandırılması gerekir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor