Basel Trabzonspor maçı şifresiz! Basel Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi Play-Off rövanş maçında Basel ile karşı karşıya gelecek. Basel Trabzonspor maçı şifresiz! Basel Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar…

Basel Trabzonspor maçı şifresiz! Basel Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi Play-Off rövanş maçında Trabzonspor ile Basel İsviçre’de karşı karşıya gelecek. Müsabakayı yayınlayacak kanal merak ediliyor. Basel Trabzonspor maçı şifresiz! Basel Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Bütün ayrıntılar bu sayfada olacak.

Trabzonspor Basel maçı sonucu ne oldu?

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi Play-Off ilk maçında 16.02.2023 Perşembe günü saat 20:45’te Akyazı stadında İsviçre’nin Basel takımı ile karşı karşıya gelmişti. Bordo mavililer müsabakayı Danimarkalı oyuncu Jens Stryger Larsen’in 65. Dakikada kaydettiği golle 1-0 kazanmış ve İsviçre’de oynanacak rövanş maçı öncesinde önemli avantaj yakalamıştı. 

Basel Trabzonspor maçı hangi kalanda? Saat kaçta? Şifresiz izlenecek

Bu karşılaşmanın öncesinde bordo mavili taraftarlar, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6’lik iki depremin ardından yaşanan büyük yıkım ile ilgili bir koreografi hazırlamıştı. Bu koreografi, dünyada ses getirdi ve önemli basın kuruluşları bu duruma haberlerinde yer verdi.

Basel Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Trabzonspor ile Basel, UEFA Konferans Ligi Play-off turu rövanş maçında 23.02.2025 Perşembe günü İsviçre’de karşılaşacak. TSİ 23:00’te oynanacak karşılaşma TV8’den şifresiz olarak yayınlanacak.

Jakop Park stadında karşılaşmayı İspanyol hakem Mateu Lahoz yönetecek. Lahoz’un yardımcılıklarını Pau Cebrian Devis ve Roberto Del Palomar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mario Melero Lopez olacak. Karşılaşmanın VAR hakemleri de belli oldu. VAR’da Ricardo de Burgos, AVAR’da ise Jose Gonzalez görev yapacak.  

Basel Trabzonspor maçı ertelendi mi?

Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, "UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off rövanşında 23 Şubat Perşembe günü Basel ile oynanacak müsabakadan sonra planlanan ve gelirinin depremzedelere aktarılacağı özel maç, ileri bir tarihe ertelenmiştir.” İfadelerine yer verildi. 

Trabzonspor Basel maçı geliri ne kadar?

Play-off turu ilk maçında Trabzon’da oynanan karşılaşmanın geliri depremzedelere bağışlandı. Bordo mavili kulüp bu konuda yaptığı açıklamada “Toplamda elde edilen 6 milyon 196 bin 547 TL +KDV’lik bilet geliri, Ziraat Bankası aracılığıyla depremzede vatandaşlarımızın yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek adına AFAD’a aktarıldı.” İfadelerine yer verildi. 

İsviçre’de oynanacak rövanş karşılaşmasını yayınlayacak olan TV8’in, elde edilecek reklam gelirlerin depremzedelere bağışlanacağı açıklandı. Ayrıca Basel kulübü de maç öncesinde depremzedeler için bir bağış kampanyası yapılacağını açıklamıştı.

Kulüp sözcüsü bu konuda “Basel kulübü olarak yaşadığınız deprem hadisesi için üzüntülerinizi paylaşıyoruz. Burada futbol adına çok öneli değil ama rakibimizin depremzedeler için yaptığı kampanyayı destekliyoruz ve tebrik ediyoruz. Buradaki gelirin depremzedelere gönderilmesini biz de destekliyoruz. Biz de kendi sahamızda depremzedeler için bir bağış kampanyası düzenlemeyi düşünüyoruz. İlerleyen zamanda bunu açıklayacağız.” demişti. 

Basel Trabzonspor maçı hangi kalanda? Saat kaçta? Şifresiz izlenecek

Abdullah Avcı’nın Avrupa şanssızlığı

Bu sezon deplasmanda ciddi sıkıntılar yaşan Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Avrupa'daki dış saha şanssızlığını kırarak bir üst turu çıkmak için saha kenarından taktik savaşı verecek. Avcı, kulüp kariyerinde Avrupa'da deplasmanda oynadığı 17 maçta 12 mağlubiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak kötü bir istatistik ortaya koydu. Deneyimli teknik adam, Avrupa'da dış sahada elde ettiği tek galibiyeti ise 23 Kasım 2017 tarihinde Medipol Başakşehir'in başında Avrupa Lig'nde Bulgaristan'ın Ludogorets takımını 2-1 mağlup ettiği maçta elde etmişti. 59 yaşındaki teknik adam, söz konusu maçın ardından Avrupa'da oynadığı dış saha maçlarından galip gelme başarısı gösteremedi.

Abdullah Avcı Trabzonspor ile bir ilk yaşamak istiyor
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Avrupa'da dış sahada bordo-mavili takımın başında galibiyeti bulunmuyor. Avcı, İsviçre temsilcisi Basel'e konuk olacağı maçı kazanarak hem turu geçmek hem de bu şansızlığını yenmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor