Trabzonsporlu Enis Destan'a dev ceza! PFDK kararını verdi

PFDK Trabzonsporlu Enis Destan için kararını verdi.

Trabzonsporlu Enis Destan'a dev ceza! PFDK kararını verdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Trabzonsporlu Enis Destan için kararını verdi.

PFDK, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzon'da oynanan Fatih Karagümrük mücadelesinde rakibine yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gören Enis Destan'a 3 Maç men ve 39 Bin TL ceza verdi.

İşte PFDK'nın verdiği karar;

"2- TRABZONSPOR A.Ş. sporcusu ENİS DESTAN ’ın, 24.04.2024 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.-VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 39.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,"

SÜPER LİG MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Enis Destan, cezasını Türkiye Kupası maçlarında çekecek.

Kurala göre Enis Destan 4 maç ve üstü men cezası almış olsaydı lig maçlarında da forma giyemeyecekti. Bu durumda Enis Destan'ın ligde yarın (28 Nisan Pazar) saat 19:00'da oynanacak olan Gaziantep FK maçında forma giymemesi için bir neden bulunmuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler