Avni Aker için bir son!

Trabzonspor, Süper Lig'de bu akşam Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Bu karşılaşma aynı zamanda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynancak son büyük maç olacak.   Gelecek sezondan itibaren Akyazı Stadı'nda maçlarını oynayacak olan Trabzonspor, Avni Aker'deki son derbi

Avni Aker için bir son!
Trabzonspor, Süper Lig'de bu akşam Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Bu karşılaşma aynı zamanda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynancak son büyük maç olacak.
 
Gelecek sezondan itibaren Akyazı Stadı'nda maçlarını oynayacak olan Trabzonspor, Avni Aker'deki son derbide Fenerbahçe'yi yenerek taraftarına iyi bir anı bırakmak istiyor. 
 
Oynanılan son 13 maçtan Fenerbahçe'yi yenemeyen bordo mavililer, 5 yıldır da Avni Aker'de rakibini mağlup edemezken bu duruma bu gece son vermek istiyor.
 
Büyükleri henüz yenemedi
 
Sarı-Laciverliler’e karşı oynadığı maçları özel bir anlam taşıyan Fırtına, bu sezon sahasında Galatasaray’a 1-0 ve Beşiktaş’a 2-0 mağlup olmuş, deplasmanda ise Fenerbahçe’ye 2-0, Galatasaray’a da 2-1 boyun eğmekten kurtulamamıştı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler