Avcı: Trabzonspor her zaman kazanmak ister

Trabzonspor’da Abdullah Avcı maç öncesinde konuştu

Avcı: Trabzonspor her zaman kazanmak ister

Süper Lig’in şampiyonu Trabzonspor deplasmanda karşılaşacağı Hatayspor maçı öncesinde bordo mavililerin başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Trabzonspor olduğu her yerde kazanmak için vardır. Bu maçın önemi şampiyon gibi oynamak kalan maçlardan maksimum puan almak. Yoğun bir sezon geçirdik, sakatlık riskine karşı onları tamamen korumaya aldık ve elimizdekilerle en iyisini yapmaya çalıştık. Tekrarları olan bir oyuncu grubu var. Daha önce de oynayan oyuncular. Oyunun gidişatına göre hamle yapabileceğimiz isimler de var. Trabzonspor her zaman kazanmak ister. Burada şampiyon gibi oynayıp alkış almak istiyoruz.

2 yıldır lige renk katan bir takım rakibimiz. İnişler çıkışlar her zaman olur. Onlar da 2 senedir iyi bir tablo çiziyorlar. Bundan sonrası için başarılar diliyorum
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler