Avcı maç sonunda taraftara seslendi: Bayrakları çıkarın şölene hazırlanın!

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı maç sonunda konuştu

Avcı maç sonunda taraftara seslendi: Bayrakları çıkarın şölene hazırlanın!

Süper Lig’i 34. haftasında Trabzonspor deplasmanda Adana Demirspor’a konuk oldu. Maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Bütününe bakmak lazım. 34 haftadır bir oyun standardıyla geldik. Savunmayı da yapabilen çok dalgalanmayan bir takım olduk. İnişler çıkışlar oldu. Süre daraldıkça zorlaşabiliyor. Rakibimiz çok iyi bir takım. İyi savunma yapmak çok önemliydi. 3. Golü de bulduktan sonra finalleri biraz daha iyi yapabilirdik. Finaller zordur iyi bir takıma karşı kazandık. Başlamadan önce bize 4 puan yetiyordu 3 ‘ünü aldık. Bütün Trabzonsporlulara hayırlı olsun galibiyetimiz. Bayrakları çıkarmaya devam etsinler. Hafta sonu bir şölene hazırlanıyoruz. Çok az kaldı ucunda. Herkesi bekliyoruz. Sene başında iyi ki Trabzonspor var dedirtmek istedik. O nedenle oyuncularımıza camiamıza teşekkür ediyorum. 

Trabzonspor’un genetiğinde var hedefe gitmek. Bütün çalışanlara personellere teşekkür ediyorum. Harika bir sene. Bunun keyfini çıkarsınlar. Bir sene sonra bunu daha iyi anlayacaklar. Bugün bu bitti yarın Antalyaspor’a karşı hazırlanacağız.

Taraftarımız bayraklarını çıkarıp şölene hazırlansınlar. Bu şampiyonlukla birlikte taraftar kültürünün de değişeceğini düşünüyorum. Sakin sevinçli, mutluluklarına horon oynayarak devam etsinler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor