Avcı'dan Bulut'a fark

Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde hocaların rekabetindeki istatistikler öne çıktı. Abdullah Avcı, öğrencisi Erol Bulut'a karşı hiç kaybetmedi. İki teknik adamın ekiplerinin karşı karşıya geldiği 5 maçın 4'ünü Avcı'nın öğrencileri kazandı, 1 maç da berabere sonuçlandı.

Avcı'dan Bulut'a fark

Bordo-Mavililer'i küme düşme hattının bir basamak üzerindeyken devralan Abdullah Avcı, haftalar içinde Trabzonspor'u zirve yarışına soktu. Camianın tüm desteğini arkasına alan tecrübeli hoca şimdi de pazar günü Fenerbahçe'yi devirip, rakibiyle puan puana gelmeyi hedefliyor. Dev maç öncesinde de teknik adamların rekabetindeki istatistikler dikkat çekiyor.

Avcı'nın yanında yetişti

Teknik adamlık kariyerine Abdullah Avcı'nın yanında başlayan ve şu anda Sarı-Lacivertliler'in hocası olan Erol Bulut'un, ustasına karşı galibiyeti bulunmuyor. Daha önce öğrencisi Bulut'a hiç kaybetmeyen Avcı sadece bir kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

İkisi de iki farklı takımda!

İki çalıştırıcı ilk olarak 5 Kasım 2017'de kozlarını paylaşırken, Başakşehir, Yeni Malatyaspor'u 2-0 devirmişti. İkinci yarıdaki maçı da yine Avcı'nın öğrencileri 1-0'lık skorla kazanmıştı. Bir sonraki sezon ligin ilk maçı 1-1 sona ererken, ikinci devredeki karşılaşmada Avcı'nın ekibi yine 2-0'la galip gelmesini bilmişti. Avcı, 6 Ekim 2019'da ise bu kez Beşiktaş'ın başında, Alanyaspor'u çalıştıran Erol Bulut'u yine aynı skorla mağlup etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor