Nwakaeme ve Bakasetas ilkleri yaşamak istiyor

Trabzonspor'un iki yıldızı Fenerbahçe'ye karşı ilk gollerini atmayı hedefliyor

Nwakaeme ve Bakasetas ilkleri yaşamak istiyor

Trabzonspor'da Başakşehir karşılaşmasında cezası nedeniyle forma giyemeyen Nwakaeme, Fenerbahçe derbisiyle birlikte yeniden sahalara dönecek. Bugüne kadar Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı 2'şer kez gol sevinci yaşayan Nwakaeme, lig kariyerinde Fenerbahçe'ye altı maçta gol atamadı. Nijeryalı sol kanat, pazar günü sessizliğini bozmak istiyor. Bordo-mavili takımla Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Kupası maçları olmak üzere 95 resmi müsabakada forma giyen ve 31 gol atıp 27 asist yapan futbol sihirbazı, takıma çok önemli katkılar sundu. Nwakaeme, en çok golü ise (6) bir diğer İstanbul takımı Kasımpaşa'ya attı.

6 PUANA DOĞRUDAN KATKI

Trabzonspor'un devre arasında Alanyaspor'dan transfer ettiği Bakasetas'ın da lig kariyerinde Fenerbahçe'ye golü bulunmuyor. Bordo-mavili formayı giydiği beş maçın üçünde ağları sarsan yetenekli 10 numara, derbiyi iple çekiyor.

Yunan maestro da Nwakaeme gibi Galatasaray ve Beşiktaş'a Alanya formasıyla goller atarken; Fenerbahçe filelerini sarsamamıştı. Geldiği andan itibaren dokuz günde üç maça çıkan ve iki gol atan Bakasetas elde edilen altı puana direkt katkıda bulunarak zirve yarışında Trabzon'a önemli bir güç sağlamayı başarmıştı.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor