Asbaşkan Çubukçu fikstürü değerlendirdi

Asbaşkan Ahmet Çubukcu" Hangi hafta kiminle oynayacağımız önemli değil.

Asbaşkan Çubukçu  fikstürü değerlendirdi
Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu Spor Toto Süper Lig 2016-2017 Turgay Şerren sezonu fikstürünü Haber61'e değerlendirdi.

Çubukçu sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını dilediğini belirterek, "Öncelikle takımlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bizim hangi hafta, kiminle oynayacağımız önemli değil. Bütün maçlar bizim için önemli. Fair - Play içinde kazasız belasız bir sezon diliyorum. İlk maçımızı evimizde Kasımpaşa ile oynayacağız. Biliyorsunuz geçtiğimiz sezon oynanan Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle bu sezon 4 maç seyircimizden yoksun olacağız. Kiminle oynayacağımızdan çok seyircisiz oynamak bizim için handikap. Güçlü bir kadro oluşturmak için yönetimimiz çalışıyor. Trabzonspor savaşan bir ekip olacak. Bunu başardık mı gerisi kolay. Ligdeki İlk derbimizi 8.haftada Galatasaray ile oynayacağız. 8.haftaya kadar alacağımız puanlar çok önemli. Yeni sezon Trabzonspor’a, taraftara, basına hayırlı uğurlu olsun." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler