Artık kazanma zamanı

Bordo mavililer artık kazanmak istiyor

Artık kazanma zamanı
Süper Lig’de 3 haftadır berabere kalan Trabzonspor, evinde Göztepe’yi ağırlıyor. Bordo-mavililer, kazanıp yeni çıkış başlatmayı hedefliyor. Rıza Çalımbay, “3 puan için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi

Süper Lig'in ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan Trabzonspor, sahasında bu akşam Göztepe'yi konuk edecek. Son 3 maçında aldığı beraberliklerle zirveden uzaklaşan bordo-mavili takım kazanıp hem yeni bir galibiyet serisi başlatmayı hem de yarışa yeniden tutunmayı hedefliyor. Rıza Çalımbay, eksiklere rağmen Göztepe'yi yenmek zorunda olduklarını söyledi.

Bordo-mavili teknik adam, "Ligde kolay maç yok. Ancak bizim de bundan sonra kredimiz kalmadı. Göztepe karşılaşması bizim için kritik önemde. Sahamızda mutlaka 3 puanı almak zorundayız. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. Çalımbay, bordo-mavili taraftarlara da çağrı yaparak her zamanki gibi destek beklediklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler