Andy Carrol Trabzonspor taraftarını heyecanlandırdı

Ünlü İngiliz golcü Andy Carrol bir Trabzonsporlu taraftarın paylaşımını beğendi sosyal medya yıkıldı

Andy Carrol Trabzonspor taraftarını heyecanlandırdı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken sosyal medyada da bir çok isim gündeme gelmeye devam ediyor.

Bir bordo mavili taraftar ünlü İngiliz forvet Andy Carroll'un Trabzonspor'a geleceğini öne sürerek futbolcunun videosunu paylaştı.

Bunun üzerine Newcastle United forması giyen ünlü golcü bu paylaşımı beğendi.

Carroll'un beğenisi sonrası taraftarlar büyük heyecan yaşarken golcü futbolcunun Trabzonspor'a gelmesi için sosyal medya hesapları üzerinden futbolcunun fotoğralarına "Come to Trabzonspor" yazmaya başladı.

İşte o beğeni;

Andy Carrol Trabzonspor taraftarını heyecanlandırdı

ANDY CARROLL KİMDİR?

31 yaşındaki İngiliz golcü kariyerine Newcastle United'da başladı. Burada gösterdiği performansla tanınmaya başlayan tecrübeli futbolcu 2011 yılında 41 Milyon Euro'ya Liverpool'a transfer olarak adını dünyaya duyurdu. 2012 yılında kiralık olarak gittiği West Ham'a 2013 yılında 17 Milyon Euro'ya transfer oldu. 2019'a kadar burada kalan Carroll sözleşmesi sona erdikten sonra yeniden Newcastle United forması giymeye başladı.

İngiltere Milli Takımı'nda da 9 maçta forma giyen Carrol 2 gol kaydetti. Geçen yıl West Ham'da hem sakatlık hem de formsuzluk nedeniyle çok forma şansı bulamayan İngiliz futbolcu 21 maçta genel olarak sonradan oyuna girdi, gol kaydedemedi ve 5 asist yaptı.

1.93 boyundaki golcü kariyeri boyunca ise 79 gol atıp 50 asist yaptı.

Bugüne kadar transferi için 59.79 Milyon Euro harcanan Carrol'un transfermarkt'a göre bugünkü değeri 3.2 Milyon Euro.

Andy Carrol Trabzonspor taraftarını heyecanlandırdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor