Aman Trabzonspor taraftarı dikkat!

Trabzonspor Fenerbahçe maçı öncesinde provakasyona yönelik hareketler devam ediyor

Aman Trabzonspor taraftarı dikkat!
Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'de Trabzonspor yarın sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Bu maç öncesinde bordo mavili kulüp taraftarlarına sakin olmaları yönünde çağrılarda bulunurken özellikle sosyal medya üzerinden büyük bir provakasyon kampanyası başlatılmış durumda...

Malum çevrelerce Trabzonspor taraftarları maç öncesinde sürekli şekilde tahrik edilmek istendiği net şekilde gözlemleniyor. Ayrıca sadece maç öncesi Trabzonspor taraftarını germek değil, Rize ile Trabzon arasında yeniden gerginlik oluşturacak davranışlarda malum kesim tarafından sergilendi. 

Haber61 olarak taraftarlara küçük bir hatırlatmamız var;

Her Fenerbahçe maçı öncesi olduğu gibi bu yıl da bordo mavili taraftarları maça gergin şekilde getirerek olay çıkarmayı amaçlayan çevrelere verilecek en güzel cevap sakin kalarak Trabzonspor'u sonuna kadar desteklemek olacaktır. Her yönden tahrik edilmeye çalışılan bordo mavi aşıklarını aklı selim davranmaya ve oyuna gelmeden yalnızca Trabzonspor'u desteklemeye davet ediyoruz.

Aman Dikkat Trabzonsporlu; oyuna gelme, ilk düdükten son düdüğe kadar takımına destek ol. Küfürsüz ve sahaya herhangi bir yabancı madde atmadan, Trabzonspor'a sahip çık!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor