Aman Trabzonspor Palabıyık’a dikkat

Trabzonspor Fenerbahçe maçına Ali Palabıyık atandı.

Aman Trabzonspor Palabıyık’a dikkat

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.


28.01.2018 Pazar günü saat 19:00’da Medicalpark Stadyumunda oynanacak olan müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Koray Gençerler olacak.

LİGDE İLK SIRADA

Hakem Ali Palabıyık 2017-2018 sezonunun ilk yarısında 12 karşılaşmada görev yaptı. Bu karşılaşmalarda 48 sarı kart çıkaran Palabıyık, 7 Kırmızı kart gösterdi. Palabıyık 12 karşılaşmada 8 penaltı kararı verdi. Sezonun ikinci yarısında geçtiğimiz hafta oynanan ve Karabükspor’un evinde Gençlerbirliği’ne 2-0 mağlup olduğu karşılaşmayı yönetti. Palabıyık bu karşılaşmada 2’si Karabüksporlu 3’ü Gençlerbirliğili oyunculara olmak üzere 5 sarı kart çıkardı. Ali Palabıyık Sarı, Kırmızı kart ve penaltı sayılarında diğer hakemleri geride bırıktı.

İLK KARŞILAŞMAYI DA YÖNETTİ

Hakem Ali Palabıyık bu sezonun ilk yarısında ligde Trabzonspor’un 2 karşılaşmasında görev yaptı. Trabzonspor bu karşılaşmaların ilkinde İstanbul’da Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalırken ikinci karşılaşmada deplasmanda Sivasspor’u 2-1 mağlup etti.

FENERBAHÇE’YE MÜJDE GİBİ

Ali Palabıyık bu sezonun ilk yarısında Fenerbahçe’nin 3 önemli karşılaşmasında görev yaptı. Bu karşılaşmalardan ilkinde Fenerbahçe evinde Trabzonspor ile 2-2 berabere kalırken ikinci karşılaşmada evinde Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Son karşılaşmada ise deplasmanda Bursaspor’u 1-0 mağlup etti.

FENERBAHÇE MAÇLARINDA DİKKAT ÇEKEN PENALTI DETAYI

Ali Palabıyık’ın görev aldığı Fenerbahçe karşılaşmalarında verdiği penaltı kararları dikkat çekti. Trabzonspor ile oynanan ve 2-2 beraberlikle tamamlanan ilk karşılaşmada bordo mavililerin 2-1’lik üstünlüğü sürerken 84. dakikada penaltı kararı verdi ve müsabaka 2-2 sona erdi. İkinci karşılaşmada Beşiktaş ile karşılaşan Fenerbahçe müsabakayı 2-1 kazandı. Bu karşılaşmada Fenerbahçe’nin kaydettiği 2 golde penaltıdan geldi. Palabıyık ayrıca bu karşılaşmada 2’si Fenerbahçeli 3’ü Beşiktaşlı oyunculara olmak üzere 5 kırmızı kart çıkardı. 3. karşılaşmada Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor ile karşılaştı. Müsabaka 1-0 Fenerbahçe’nin üstünlüğüm ile tamamlanırken galibiyeti getiren gol 65. Dakikada penaltıdan geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor