Almanların Sörlot oyunu! Uyanıklık peşindeler

Trabzonspor'un yıldıoz ismi Sörloth için Alman ekibi farklı yollar deniyor.

Almanların Sörlot oyunu! Uyanıklık peşindeler

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Sörloth için ısrarlar sürüyor. Bordo-mavilileri yaptığı teklifle ikna edemeyen Alman ekibi; Sörloth ve Crystal Palace’ı araya sokarak transferi bitirmeye çalışıyor.

RB Leipzig, Alexander Sörloth'tan vazgeçmiyor! Alman ekibi rakamsal konularda Trabzonspor'u ikna edemeyince farklı yollara başvurmaya başladı. Teknik direktör Nagelsmann'ın net bir şekilde Sörloth'u istediğini açıklamasından sonra fiyat artıran Leipzig'in son teklifi de (18 milyon euro+4 milyon euro bonus olduğu söyleniyor) yönetim tarafından yeterli bulunmadı. Alman yetkililerin bunun üzerine Sörloth'la görüşerek transferi için Trabzonspor'a baskı yapmasını istediği öğrenildi. Ayrıca oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Crystal Palace'a da teklif götürüldüğü belirlendi. Ancak İngiliz kulübü, Sörloth üzerinde kiralık oynadığı Trabzonspor'un da hak sahibi olduğunu söyledi. Leipzig'in bu hamlelerine kızan Trabzonspor ise 26 milyon euro isteğinde ısrar ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler