Ali Sürmen onlara işaret etti! “TFF İçinde bir grup var”

Ali Sürmen maç öncesi Haber61’e konuştu.

Ali Sürmen onlara işaret etti! “TFF İçinde bir grup var”

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Medipol Başakşehir karşılaşması öncesinde Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Ali Sürmen yaptığı açıklamada “Federasyon içerisinde bir grup var. Bunun kim olduğu belli. Bu insanın başka bir takımla da renktaşlığı var, dostluğu var. Ben olmazsam o olsun zihniyetini taşıyor. Bizim tepkimiz buna.” dedi.

Sürmen açıklamasında “Gaziantep maçındaki hakem hataları ile ilgili yöneticililerimiz gerekli açıklamaları yapmıştılar. Süre gelen hakem hataları sadece bizim değil. Maçka takımlarında canı yanmaktadır. Bizim yetkili bulunduğumuz ve hakkını savunmamız gereken takım Trabzonspor olduğu için Trabzonspor ile ilgili bölümlerde konuşmak zorundayız. Yöneticilerimizde Sayın Ertuğrul Doğan’da bir açıklama yaptı. Bizim Kurullar olarak tepkimiz hakem hatasından ziyade MHK Başkanı Zekeriya Alp’in bugüne kadar kendisine çok ağır hakaretler eden yönetici ve teknik direktörler olmasına rağmen hiç sesini çıkarmazken Trabzonspor yöneticisi adalete davet edince Zekeriya Alp’in üstelik federasyonun sitesinden açıklama yapması. Ne hakla ne cesaretle böyle bir açıklama yaptı ve federasyonunda bunu o sayfadan yayınladı. Federasyonun basın bürosu, hukukçuları herhâlde o metni gördüğü zaman “bunda tehdit var? Bunu yayınlamayın dememişler mi?” ya da Zekeriya Alp o metni okumuş mu? Ben onu merak ediyorum. Federasyon içerisinde bir grup var. Bunun kim olduğu belli. Bu insanın başka bir takımla da renktaşlığı var, dostluğu var. Ben olmazsam o olsun zihniyetini taşıyor. Bizim tepkimiz buna. Dürüstlüğe davet etmek kötü bir şey mi? Belki üslubumuzu beğenmemiş olabilirler. Beğenmesinler, bizde Trabzonluyuz. Bizim cesaretimizle onların cesareti bir değildir” dedi.

Karşılaşma ile ilgili konuşan Alİ Sürmen “Taraftarımızın olmaması bir eksiklik. Başakşehir zaten seyircisiz oynayan bir takım. Onun için çok farketmiyor. Bizim takımımız deplasmanda bile taraftarıyla oynar. Ama bu bizim bugün eksiğimiz olacak demek değildir. Biz futbolumuzla yenmek zorundayız. Başakşehir iyi bir takım, bunu kabul etmek lazım. Kaç yıldır bir çoğu beraber oynuyor. Ama biz de iyi takım olduğumuz için buralardayız. Bugün iyi bir maç ve Trabzonspor’un galibiyetiyle sonuçlanacak bir müsabaka bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler