Ali Şen: Trabzonspor'un şampiyon olmasını isterim

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen Radyospor'da, çarpıcı açıklamalar yaptı.   Trabzonspor Fenerbahçe maçında yaşanan olayları değerlendiren Şen, ''Olaylar üzücü. Bunlar Trabzonspor'a zarar veriyor. Ben Fenerbahçe, şampiyon olmuyorsa Trabzonspor'un şampiy

Ali Şen: Trabzonspor'un şampiyon olmasını isterim
Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen Radyospor'da, çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
Trabzonspor Fenerbahçe maçında yaşanan olayları değerlendiren Şen, ''Olaylar üzücü. Bunlar Trabzonspor'a zarar veriyor. Ben Fenerbahçe, şampiyon olmuyorsa Trabzonspor'un şampiyon olmasını isterim. Türkiye'de herkes böyle düşünür. Herkes kendi takımı şampiyon olmuyorsa Trabzonspor'un şampiyon olmasını ister. Trabzonspor her yerde saygı gören Ahmet Suat Özyazıcı, Mehmet Ali Yılmaz ve saymakla bitmeyecek kadar çok futbol adamını Türk futboluna kazındıran bir kulüptür. Şampiyonluklar, büyük başarılar kazanmış bir kulüptür'' dedi.
 
TARAFTAR YÖNETİCİLERİ ŞEVKİNİ KIRMASIN 
 
Muharrem Usta'yı açıklamalarından dolayı kutlayan Ali Şen, ''Açıklamaları çok yerinde. İşini gücünü bırakıp Trabzonspor'un başarısı için tam zamanlı çalışıyor. Taraftarın yöneticilerin işini kolaylaştırması gerekir. Ama tersi oluyor. Trabzonspor taraftarı kulübe başkanlık yapanların, yöneticilerin isteğini, şevkini kırmasın'' ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor