Akyazı'nın kalitesi arttı

Trabzonspor'un gelecek planları içerisinde en büyük yere sahip olan Akyazı Stadı'nda kalite arttırıldı.    Akyazı Stadı'nı, ‘dönüşüm ve milat' olarak değerlendiren Trabzonspor yönetimi, mevcut projede bir takım değişiklikler yaptırarak çim, koltuklar ve s

Akyazı'nın kalitesi arttı
Trabzonspor'un gelecek planları içerisinde en büyük yere sahip olan Akyazı Stadı'nda kalite arttırıldı. 
 
Akyazı Stadı'nı, ‘dönüşüm ve milat' olarak değerlendiren Trabzonspor yönetimi, mevcut projede bir takım değişiklikler yaptırarak çim, koltuklar ve skorbordun kalitesini artırdı. İhalede normal çim olarak görünen saha zeminin hibrit çim olarak düzenleneceği, tesislerdeki 7 antrenman sahasından birinin zeminin de hibrit çim olacağı belirtildi. Koltukların ve skorbordun kalitesinin birinci sınıf düzeyine çıkarıldığı ifade edildi. Akyazı Stadı ile yeni sayfa açmayı hedefleyen bordo mavililerin, yeni sezonda iki maçlık seyircisiz oynama cezasının ardından Akyazı'ya geçerek maçlarını burada oynayacağı belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor