Akyazı stadı çevreci olacak

Trabzonspor taraftarlarının anbean takip ettiği ve dört gözle bitmesini beklediği Akyazı Stadı’nın yeni sezona yetiştirilmesi planlanıyor.    Her sabah Akyazı Stadı ile ilgili rapor aldığını ifade eden TOKİ Başkanı Ergün Turan ‘Fatih demiş ya 'ya burayı a

Akyazı stadı çevreci olacak
Trabzonspor taraftarlarının anbean takip ettiği ve dört gözle bitmesini beklediği Akyazı Stadı’nın yeni sezona yetiştirilmesi planlanıyor. 
 
Her sabah Akyazı Stadı ile ilgili rapor aldığını ifade eden TOKİ Başkanı Ergün Turan ‘Fatih demiş ya 'ya burayı alacağız ya burası bizi alacak'. Ya orayı bitireceğiz ya da o bizi bitirecek’ dedi. 
 
Stadın çatı sisteminin Türkiye’de ilk olacağını belirten Turan, “akıllı çatı sistemi olacağını 245 dönümlük yeşil alanın havasını temizleyecek güçte olacağını, bunun  yaklaşık olarak 2 bin 500 aracın yarattığı karbon temizleme kapasitesine eş değer olduğunu söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor